FAS > Cooperació i epd

Promovem l’acció, la formació i la recerca en l'àmbit de la cooperació universitària amb països del Sud i impulsem una educació crítica amb esperit transformador que contribueixin a la superació de les desigualtats globals. 

17/06/15
Cooperació
Resoltes les convocatòries del Fons de Solidaritat
Un total de 10 projectes de cooperació universitària per al desenvolupament i 5 projectes d'estudiants de màster i doctorat rebran el suport econòmic del Fons de Solidaritat de la UAB, gestionat per la FAS. Les resolucions estan disponibles al web. 
20/05/15
Cooperació
Comunicat per l'emergència humanitària al Nepal
La UAB, a través del Fons de Solidaritat gestionat per la FAS, ha realitzat un donatiu de 5.000€ a l'organització Metges Sense Fronteres com a resposta a la crisi humanitària que viuen al Nepal com a conseqüència dels episodis sísmics. 
15/05/15
Cooperació
La Fundació Kontrast finança l'estada d'un estudiant de la UNAN a la UAB
La Fundació Kontrast i la FAS signen un acord de col·laboració que permetrà que un estudiant del Doctorat en Ciències Ambientals de la UNAN – Managua faci una estada acadèmica a la UAB el pròxim setembre. El Doctorat és resultat d'un projecte finançat pel Fons de Solidaritat. 
23/04/15
Formació
"No només volem tenir menjar, sinó el dret a decidir sobre polítiques alimentàries i la capacitat de produir aliments"
Un centenar de persones van assistir a les Jornades de Sobirania Alimentària, que van comptar amb la participació de 18 organitzacions o col·lectius socials i 7 grups de recerca universitaris. L'eurodiputada Lidia Senra va conduir l'acte de clausura amb una mirada global de les lluites camperoles. 
© 2015 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats