FAS > Salut

Promovem estils de vida saludables des d'una educació crítica que permeti decidir la manera de cuidar-se i impulsem l'acció, la recerca i la formació en l'àmbit de la salut per al desenvolupament d'una comunitat universitària més saludable.

16/06/15
Salut
La promoció de la salut a la UAB, de la mà d’estudiants
"Ampliar la visió del món, no jutjar al diferent i donar permís per a gaudir sense vergonyes del que pot proporcionar plaer". La valoració d'una de les estudiants participants al curs de sexualitat i afectivitat que organitza la FAS sintetitza un dels objectius pels quals treballen els voluntaris i voluntàries de Salut de la FAS. 
27/05/15
Salut
Obres premiades al II Concurs de Relats Eròtics
L'acte de Cloenda de la FAS, celebrat el passat dijous 21 de maig, va dedicar un espai a revelar les obres premiades a la II edició del Concurs literari sobre sexualitat i erotisme de la FAS, al qual van presentar-s'hi un total de 34 obres.
23/04/15
Salut
Participa al II Concurs de Relats Eròtics
Des de la Diada de Sant Jordi, el 23 d'abril, fins el 4 de maig inclòs, qualsevol persona relacionada amb la UAB, pot presentar poemes, relats o piulades sobre sexualitat i erotisme al II Concurs de Relats Eròtics. Els guanyadors o guanyadores s'enduran un "Kit de sexualitat saludable i plaer".
09/04/15
Salut
La FAS participa en la Setmana Saludable i Sostenible de la UAB
El grup de voluntariat de Salut organitzarà el pròxim dijous 16 d'abril una gimcana  sobre alimentació a la Plaça Cívica. A més, el programa dóna l'oportunitat de fer-se la prova ràpida del VIH amb inscripció prèvia.
© 2015 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats