FAS > Fas

La Fundació Autònoma Solidària té com a missió el contribuir a la construcció d’una universitat més solidària i més compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària com a instrument per a la integració de col·lectius en risc d’exclusió.
11/05/15
Programes Socials
La Diputació renova i consolida el seu compromís amb el CROMA
Més de 500 projectes d'entitats sense afany de lucre que treballen per a l'atenció a les persones rebran la subvenció de la Diputació de Barcelona. Un any més, el Programa CROMA serà un dels projectes beneficiats. 
26/03/15
Voluntariat
Crida al PAS i PDI per a col·laborar al Dinar Solidari de la UAB
El PAS i el PDI de la UAB pot participar en la realització del Dinar Solidari de la UAB com a acció per lluitar a contra el malbaratament alimentari i la pobresa. El Dinar Solidari de la UAB es celebrarà el proper 23 d'abril al Campus de la UAB en motiu del Dia de la Terra.
18/03/15
Programes Socials
Es presenta l'informe avaluador del Programa CROMA (2006-2014)
L'acte de presentació de l'informe "Avaluació del Programa CROMA (2006-2014): un model de suport a la infància en risc d’exclusió social des de la FAS-UAB" que es va celebrar el passat dilluns 16 de març va aglutinar a la sala d’actes del rectorat més de 60 persones.
16/03/15
FAS
L’impacte i els protagonistes de la FAS, a la Memòria 2013-2014
Publiquem la Memòria d'activitats de la FAS corresponent al curs 2013-2014. Enguany, hem volgut presentar les dades d'impacte de manera més visual a la vegada que hem donat veu a les persones protagonistes per a explicar millor què fem i com ho fem.
© 2015 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats