Inici > Seguretat i salut > Consells bàsics

Seguretat i salut. Consells bàsics de seguretat

 

La UAB ha desenvolupat un pla de prevenció i salut per a tots els integrants de la comunitat universitària amb l'objectiu de millorar-ne al màxim la seguretat i aconseguir un grau òptim en la prevenció dels riscos inherents a tota l'activitat laboral, docent i investigadora que s'hi duu a terme. A continuació, doncs, teniu informació sobre les estructures de salut que són a la vostra disposició (Servei Assistencial de Salut i equip de primers auxilis), uns consells bàsics que garanteixen la seguretat al campus, les pautes de comportament en cas d'una emergència eventual i les normes bàsiques de seguretat i higiene als laboratoris.


Consells bàsics de seguretat

La UAB posa a la vostra disposició un telèfon (93 581 25 25) per a seguretat i emergències, disponible les 24 hores, els 365 dies de l'any. Si truqueu des d'un telèfon de la UAB només cal marcar els quatre dígits finals (2525) que teniu reflectits a tots els aparells de la xarxa de telefonia fixa del campus. Quan hi truqueu, el personal del Servei de Seguretat i Vigilància us localitzarà i prestarà l'ajuda necessària.

Tots els edificis disposen d'extintors i mànegues per apagar conats d'incendi. En cas que hi observeu desperfectes, aviseu la consergeria. Al vostre edifici hi ha personal entrenat en el seu maneig. Igualment hi ha senyals d'evacuació que indiquen els recorreguts fins a la sortida de l'edifici més propera i són útils, sobretot, per a les persones que no coneixen gaire l'edifici.

Si observeu algun risc o situació perillosa, aviseu la consergeria, el Servei de Seguretat i Vigilància (93 581 25 25) o l'Oficina de Serveis de Prevenció (serveis.prevencio@uab.cat o al telèfon 19 50).

En el supòsit que us trobeu al Campus de Sabadell contacteu amb el Suport Logístic i Punt d'Informació (93 728 7700) per a qualsevol situació de risc, d'emergència o que es requereixin primers auxilis dins de l'edifici.