Inici > Seguretat i salut > Estructura de salut

Seguretat i salut. Estructura de salut a la vostra disposició

 

Estructura de salut a la vostra disposició


La UAB posa a disposició dels seus membres dues estructures interelacionades: el Servei Assistencial de Salut (SAS) i l'equip de primers auxilis (EPA).


El Servei Assistencial de Salut


El SAS està situat a l'eix de Medicina, a la part superior de Ciències de la Comunicació. Per a urgències, llevat de juliol i de vacances, l'horari és de 9.00 a 21.00 hores ininterrompudament; per a altres serveis, consulteu-los directament.

Ofereix el serveis següents:

• Urgències mèdiques i visites
• Vacunacions
• Assistència psicològica
• Campanyes de deshabituació tabàquica
• Altres campanyes preventives i de promoció de la salut
• Assessorament sanitari (malalties de transmissió sexual, etc.)

Tot l'estudiantat de la UAB té dret a la prestació d'aquests serveis gratuïtament. Per a altres serveis o especialitats, podeu consultar el SAS (servei.salut@uab.cato trucant al número 93 581 19 00)


Equip de primers auxilis dels edificis


La majoria d'edificis disposen d'un equip de primers auxilis que cobreix, normalment, l'horari de 8 a 21 hores els dies feiners.

Aquest equip està format per treballadors voluntaris que atenen en primera instància i de manera immediata els accidentats del seu edifici.

Aquests voluntaris han rebut la formació necessària i estan inclosos en un programa de formació continuada. Per al desenvolupament de les tasques de primers auxilis, se'ls ha dotat d'una armilla identificadora, una farmaciola portàtil i un telèfon mòbil exclusiu.

A tots els edificis (laboratoris, aules, passadissos, etc.) hi ha uns pòsters de color verd amb el nom de les persones que formen l'EPA de l'edifici, l'horari que fan i el número del seu telèfon mòbil. Només cal trucar-los i posaran els protocols d'actuació en marxa de forma immediata.

Fora dels horaris del SAS i de l'equip de primers auxilis, recordeu que, si us cal, heu de trucar al telèfon d'emergències: 93 581 25 25.