"Llegim en parella" : els familiars com uns molt bons tutors de lectura
Blanch Gelabert, Sílvia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació)
Duran Gisbert, David, 1963- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació)
Valdebenito, Vanessa
Flores Coll, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Àrea de Comunicació i Promoció

Additional title: "Leemos en pareja" : los familiares como unos muy buenos tutores de lectura
Date: 2013
Abstract: El programa Llegim en parella es proposa millorar la comprensió lectora de l'alumnat a través de la tutoria entre iguals i la participació familiar. Aquest programa impulsat pel GRAI (Grup de Recerca sobre Aprenentatge entre Iguals) de la UAB, es va dur a la pràctica per primera vegada l'any 2005 en un centre pilot. A partir de llavors, hi han participat un total de 1500 escoles, 6751 alumnes, 281 docents i 3470 famílies pertanyents a diferents xarxes de Catalunya, País Basc, Saragossa i Navarra.
Abstract: El programa Leemos en pareja, se propone mejorar la comprensión lectora del alumnado a través de la tutoría entre iguales y la participación familiar. Este programa impulsado por GRAI (Grupo de Investigación sobre Aprendizaje entre Iguales) de la UAB, se llevó a la práctica por primera vez en 2005 en un centro piloto. A partir de entonces, han participado un total de 1500 escuelas, 6751 alumnos, 281 docentes y 3. 470 familias pertenecientes a diferentes redes de Cataluña, País Vasco, Zaragoza y Navarra.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Published in: UAB divulga, Juny 2013, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
1 p, 22.4 KB

Español
2 p, 109.7 KB

The record appears in these collections:
Articles > Published articles > UAB Divulga
Articles > Dissemination

 Record created 2013-07-04, last modified 2023-05-04



   Favorit i Compartir