Per citar aquest document: https://ddd.uab.cat/record/110226
Nutrició Humana [103268]
Rodríguez Jerez, José Juan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2013-14
Resum: 1. - Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques de nutrició humana. 2. - Demostrar que coneix les bases fisiològiques i bioquímiques del metabolisme de les diferents substàncies nutritives i les necessitats i recomanacions nutricionals. 3. - Identificar els diferents sistemes d'avaluació de l'estat nutricional de la població i els factors que condicionen el comportament alimentari. 4. - Interpretar la composició nutricional dels aliments i el seu paper en la salut dels individus. 5. - Identificar quines son les pautes alimentàries recomanades en l'individu sa, en les diferents etapes de la vida, en les diverses situacions fisiològiques i en les patologies amb implicacions nutricionals més freqüents. 6. - Estudiar les característiques nutricionals dels productes alimentosos destinats a col·lectius específics d'individus. 7. - Analitzar els efectes i la influència de la tecnologia alimentària en el valor nutricional dels aliments. 1 Nutrició Humana 2013 - 2014.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]



7 p, 112.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2013-07-16, darrera modificació el 2017-10-15



   Favorit i Compartir