Enfocant la realitat des d'una mirada matemática. Fotografia matemàtica a educació infantil
Soler Cundins, Estela
Edo, Mequè, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Data: 2013
Descripció: 74 pag.
Resum: Aquest treball té per objectiu reconèixer la fotografia matemàtica com un bon recurs per treballar a educació infantil. Es contextualitza enfocant les matemàtiques des d'una mirada artística. La recerca està centrada en aprofundir sobre el concepte de fotografia matemàtica i en descobrir on es manifesten les matemàtiques en la realitat. Finalment hem conclòs que només es pot parlar de fotografia matemàtica quan l'autor posa un títol que reflecteix clarament la intenció matemàtica i que, la fotografia matemàtica, és una eina que ajuda a canviar la mirada de la realitat i fa visibles les matemàtiques presents en l'entorn. En definitiva, aquest és un bon recurs per a treballar amb infants d'educació infantil, ja sigui presentant la fotografia com a material de treball o bé, fent que els infants siguin els productors i creadors de la fotografia matemàtica.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Pla d'estudis: Grau en Educació Infantil [847]
Document: Treball final de grau ; Text ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Fotografia matemàtica ; Educació infantil ; Matemàtiques i art



75 p, 5.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat Ciències de l'Educació. TFG

 Registre creat el 2013-09-18, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir