Per citar aquest document: https://ddd.uab.cat/record/121773
Química dels Aliments [103238]
Ferragut Pérez, Victoria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2014-15
Resum: L'assignatura Química dels Aliments en la titulació Aquesta assignatura està en estreta relació amb Productes Alimentosos, assignatura que pertany a la mateixa matèria. Així mateix no es pot concebre l'estudi d'aquesta assignatura sense tenir en compte les diferents manipulacions a les que es sotmeten els aliments durant el seu processament, per això una bona assimilació de la matèria Composició i Propietats dels Aliments, a la qual pertany aquesta assignatura, és necessària per aprofitar i aprendre assignatures posteriors de processat dels aliments i d'indústries específiques. En aquesta assignatura s'aprofundeix en els aspectes de la química dels aliments relacionats amb el comportament dels seus components durant la transformació, conservació i emmagatzematge dels aliments. - Conèixer les propietats i funcions no nutritives dels components dels aliments. - Entendre les reaccions químiques i bioquímiques implicades en la transformació i deteriorament dels aliments, els seus mecanismes, factors i conseqüències. - Conèixer els additius, les seves funcions, mecanismes d'actuació i limitacions. - Comprendre el fonament en el qual es basa la formulació dels aliments. - Saber prevenir les reaccions abiòtiques de deteriorament dels aliments. - Saber com afecten els principals tractaments tecnològics i l'emmagatzematge als diferents components dels aliments. 1 Química dels Aliments 2014 - 2015.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]



Català
6 p, 107.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2014-09-12, darrera modificació el 2017-10-15



   Favorit i Compartir