Formatges baixos en greix
Vilas Franquesa, Arnau
Juan Godoy, Bibiana, 
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
| Data: |
2013 |
| Descripció: |
18 pag. |
| Resum: |
Es tracta d'un treball de revisió bibliogràfica sobre els formatges baixos en greix. |
| Resum: |
Es pretén englobar una visió general d'aquest producte, els mètodes de fabricació utilitzats i els seus efectes. Es destaca l'ús de mimètics del greix, centrant-me en l'ús de l'inulina en la producció d'aquests tipus de productes. |
| Nota: |
Títol del póster : Low fat cheese. |
| Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades.  |
| Llengua: |
Català |
| Titulació: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
| Pla d'estudis: |
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
| Document: |
Treball final de grau ; Text |
| Àrea temàtica: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments |
| Matèria: |
Formatges ;
Aliments |
18 p, 469.6 KB
|
Póster en anglès
1 p, 732.0 KB
|
El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca >
Treballs de Fi de Grau >
Facultat de Veterinària. TFG
Registre creat el 2014-10-15, darrera modificació el 2024-05-25