Biotecnologia del vi : Saccharomyces cerevisiae
Albesa Martín, Adrián
Ariño Carmona, Joaquín, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2013
Description: 19 pag.
Note: Títol del póster : Biotechnology of wine.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: bachelorThesis ; Text
Subject area: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Subject: Llevat de cervesa ; Vi ; Biotecnologia



19 p, 737.9 KB

Póster en anglès
1 p, 1.1 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Veterinary Medicine. Final degree projects

 Record created 2014-10-15, last modified 2018-11-11



   Favorit i Compartir