Biotecnologia del vi : Saccharomyces cerevisiae
Albesa Martín, Adrián
Ariño Carmona, Joaquín, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2013
Descripción: 19 pag.
Nota: Títol del póster : Biotechnology of wine.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Treball final de grau ; Text
Área temática: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Materia: Llevat de cervesa ; Vi ; Biotecnologia



19 p, 737.9 KB

Póster en anglès
1 p, 1.1 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Veterinaria. TFG

 Registro creado el 2014-10-15, última modificación el 2022-05-07



   Favorit i Compartir