Aplicació de la tècnica de la cuina al buit als Estats Units
Villaronga Torrijos, Rosa
Vila Brugalla, Montserrat, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2013
Descripción: 13 pag.
Nota: Títol del póster : Application of the technique sous vide cooking in the United States.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Treball final de grau ; Text
Área temática: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Materia: Tecnologia del buit ; Cuina ; Aliments ; Empaquetatge



13 p, 508.5 KB

Póster en anglès
1 p, 694.5 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Veterinaria. TFG

 Registro creado el 2014-10-16, última modificación el 2022-05-07



   Favorit i Compartir