És tan dura la vida
Clapés Solé, Jaume
Llinés, Montserrat, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Date: 2014
Description: 22 pag.
Abstract: "És tan dura la vida" és un curtmetratge documental de 20 minuts aproximadament on l'autor reflexiona sobre el fet de madurar a través d'una mirada nostàlgica de la infància. Des d'un punt de vista personal, es recorden moments de la infància que s'acaben contraposant a la imatge del mateix autor, de 21 anys, comportant-se com un nen. De tipologia performativa, el curt rep influències de varis autors: des de Ross McElwee o Jonas Mekas (documentalistes) a cineastes com Carlos saura (pel que fa a la representació del món oníric).
Abstract: "És tan dura la vida" es un cortometraje documental de 20 minutos aproximadamente donde el autor reflexiona sobre el hecho de madurar a través de una mirada nostálgica de la infancia. Des de un punto de vista personal, se recuerdan los momentos de la infancia que terminan por contraponerse a la imagen del mismo autor, de 21 años, comportándose como un niño. De tipología performativa, el corto recibe la influencia de varios autores: desde Ross McElwee o Jonas Mekas (documentalistas) a cineastas como Carlos Saura (con respecto a la representación del mundo onírico).
Abstract: "És tan dura la vida" is a 20 minutes documentary short film where the author reflects on the fact of growing up through the nostalgic view of the childhood. From a personal point of view, childhood moments are remembered and then contrasted with the image of the author, a 21 year old, acting like a kid. In a performative typology, the short films takes in the influences of various authors: from Ross McElwee or Jonas Mekas (documentary makers) to filmmakers like Carlos Saura (on what refers to the representations of the dream world).
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català
Studies: Comunicació Audiovisual [2501928]
Study plan: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject: Documental ; Curtmetratge ; Autobiogràfic



22 p, 932.1 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies. TFG

 Record created 2014-11-07, last modified 2022-05-07



   Favorit i Compartir