CarShare UAB : sistema d'optimització de compartició de vehicles
Castro Chaves, Ricardo
Pujol Capdevila, Jaume, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: CarShare UAB : sistema de optimización de compartición de vehículos
Título variante: CarShare UAB : car sharing optimization system
Fecha: 2014-06-29
Resumen: "CarShare UAB" es un projecte amb la finalitat de crear una aplicació per smartphones i/o tablets. Aquesta pretén oferir un sistema centralitzat i òptims per a usuaris, que volen realitzar trajectes compartint vehicle amb un destí o origen concret. Aquest serà la Universitat Autònoma de Barcelona. Al mateix moment es crea una intranet perquè un usuari administrador, pugui gestionar els usuaris i els anuncis de trajectes. Aquest procés es realitza des d'un navegador web. La aplicació mòbil es esenvolupa utilitzant un framework. El framework que permet crear una aplicació multi plataforma de forma fàcil. La aplicació es totalment dinàmica, la informació i els valors s'obtenen amb consultes que interactuen entre les vistes i els scripts del servidor.
Resumen: "CarShare UAB" is a project to create an application for smartphones and / or tablets. This aims to provide a centralized and optimal for users who wish to make car sharing trips with a specific source or destination. This is the Autonomous University of Barcelona. At the same time creating an intranet for a user administrator can manage users and adpaths. This process is done from a web browser. The mobile application is developed using a framework. Framework to create a multi-platform application easily. The application is fully dynamic information and consultation with the values obtained interacting the sights and server scripts.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Plan de estudios: Enginyeria Informàtica [958]
Documento: Treball final de grau ; Text
Área temática: Menció Tecnologies de la Informació
Materia: Compartir vehicle ; Centralització d'anuncis ; Aplicació per compartir ; Compartir trajecte ; Car Share ; Centralization Ad ; Application sharing ; Sharethe journey



10 p, 535.0 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Escuela de Ingeniería. TFG

 Registro creado el 2014-11-12, última modificación el 2023-07-22



   Favorit i Compartir