COESIG : Optimització d'estoc i generació de pressupostos amb comunicació xifrada
Horta Domingo, David
Pujol Capdevila, Jaume, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: COESIG : Optimización de stock y generación de presupuestos con comunicación cifrada
Título variante: COESIG : Stock optimization and budget generation with encrypted communication
Fecha: 2014-06-26
Resumen: "COESIG" és un projecte que pretén crear un sistema que pugui ser emprat en la realitat laboral de l'empresa "Quadres Horta S. L. ", permetent per un costat el control i l'optimització de les motllures del magatzem i per l'altre la generació de pressupostos. Aquest sistema està compost per una aplicació que funciona sobre una base de dades relacional. A més, la comunicació entre l'aplicació i la base de dades està xifrada per mitjà de certificats digitals. Així doncs, la connexió a base de dades requereix "SSL" el que fa que el sistema global sigui segur davant de qualsevol amenaça externa.
Resumen: "COESIG" es un proyecto que pretende crear un sistema que pueda ser utilizado en la realidad laboral de la empresa "Quadres Horta S. L. ", permitiendo el control y la optimización de las molduras del almacén y la generación automatizada de presupuestos. Este sistema está compuesto por una aplicación que funciona sobre una base de datos relacional. Además, la comunicación entre la aplicación y la base de datos está cifrada mediante certificados digitales. Así pues, la conexión a base de datos requiere "SSL" lo que hace que el sistema global sea seguro ante cualquier amenaza externa.
Resumen: "COESIG" is a project created which the aim of developing a system that can be used in the reality of the company "Quadres Horta S. L. ", allowing control and optimization of the warehouse frames and automatizing budgets for customers. This system is composed by an application that operates on a relational database. In addition, communication between the application and the database is encrypted using digital certificates. That means that database connection requires "SSL" which makes the whole system secure against any external threat.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Enginyeria Informàtica [2502441]
Plan de estudios: Enginyeria Informàtica [958]
Documento: bachelorThesis ; Text
Área temática: Menció Tecnologies de la Informació
Materia: Control d'estoc ; Optimització d'estoc ; Pressupost ; Seguretat ; Certificats digitals ; Control de stock ; Optimización de stock ; Presupuesto ; Seguridad ; Certificados digitales ; Stock control ; Stock optimization ; Budget ; Security ; Digital certificates9 p, 1.2 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Escuela de Ingeniería. TFG

 Registro creado el 2014-11-12, última modificación el 2018-06-24   Favorit i Compartir