La publicidad provocativa
Ingallinera, Stefania
Balsebre, Armand, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2014
Descripció: 97 pag.
Resum: El objeto de estudio del presente trabajo parte del análisis de dos casos prácticos: La campaña "No anorexia" de Nolita y la campaña "For Real Beauty" de Dove. La provocación en publicidad es un tema cada día más actual, aunque cabe destacar que la publicidad provocativa no es sinónimo de la publicidad de impacto. La presente investigación se ha basado, por tanto, en el análisis denotativo y connotativo de las dos piezas en cuestión, consiguiendo alcanzar unos resultados capaces de demostrar, a través del discurso empírico, la validada de la hipótesis planteada.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Publicitat ; Audiència ; Impacte



97 p, 9.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-01-22, darrera modificació el 2022-05-05



   Favorit i Compartir