Avions
Arderiu i Pérez, Maria
Ferrer, Iliana, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Date: 2014
Description: 63 pag.
Abstract: AVIONS és un videoclip de la cançó que porta el mateix títol del grup de música Patch. El projecte neix de la idea de fer un treball creatiu i pràctic dins del món de l'audiovisual com a resum dels anys d'aprenantatge dins dels estudis de Grau en Comunicació Audiovisual. El treball és, a part d'una feina per a la docència del meu últim curs de Grau, un encàrrec de la mateixa banda musical, convertint-se així en un projecte a nivell professional.
Abstract: AVIONS és un videoclip de la canción con el mismo título del grupo de musica Patch. El proyecto nace de la idea de hacer un trabajo creativo dentro del mundo del audiovisual a modo de resumen de los años de aprendizaje en el Grado de Comunicación Audiovisual. El trabajo es, a parte de una tarea incluida dentro de la docencia del Grado, un encaro de la misma banda musical, convirtiéndose así en un proyecto a nivel profesional.
Abstract: AVIONS is the music video of a song with the same name, by Patch, a music band. The project comes from the idea of developing a creative work within the audiovisual world, as a summary of my four years as an Audiovisual Communication strudent. The project is, as well as a part of my syllabus a request by the music band, so it becomes a professional work.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català
Studies: Comunicació Audiovisual [2501928]
Study plan: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject: Avions ; Patch ; Videoclip ; Música ; Pilot ; Aviones ; Planes



63 p, 2.3 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies. TFG

 Record created 2015-02-09, last modified 2022-05-05



   Favorit i Compartir