Processos de descafeïnament
Arias Rubio, Daniel
Capellas Puig, Marta, ![Identificador ORCID](/img/uab/orcid.ico)
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Fecha: |
2013 |
Descripción: |
1 pag. |
Resumen: |
L'objectiu d'aquest Treball de Fi de Grau és publicar un article divulgatiu sobre els processos de descafeïnament a la Viquipèdia . Hi ha força informació tècnica sobre el descafeïnament disponible a Internet en diferents formats. Els meus objectius son obtenir aquesta informació, contrastar-la, endreçar-la i redactar-la de manera que pugui ser entesa sense grans coneixements en temes concrets de la ciència i la tecnologia. |
Nota: |
Títol del póster : Decaffeination. |
Derechos: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. ![Creative Commons](/img/licenses/by-nc-nd.ico) |
Lengua: |
Català |
Titulación: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Plan de estudios: |
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Documento: |
Treball final de grau ; Text |
8 p, 333.9 KB
|
Póster en anglès
1 p, 395.0 KB
|
El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación >
Trabajos de Fin de Grado >
Facultad de Veterinaria. TFG
Registro creado el 2015-02-11, última modificación el 2024-05-25