Processos de descafeïnament
Arias Rubio, Daniel
Capellas Puig, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2013
Descripción: 1 pag.
Resumen: L'objectiu d'aquest Treball de Fi de Grau és publicar un article divulgatiu sobre els processos de descafeïnament a la Viquipèdia . Hi ha força informació tècnica sobre el descafeïnament disponible a Internet en diferents formats. Els meus objectius son obtenir aquesta informació, contrastar-la, endreçar-la i redactar-la de manera que pugui ser entesa sense grans coneixements en temes concrets de la ciència i la tecnologia.
Nota: Títol del póster : Decaffeination.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Treball final de grau ; Text



8 p, 333.9 KB

Póster en anglès
1 p, 395.0 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Veterinaria. TFG

 Registro creado el 2015-02-11, última modificación el 2024-05-25



   Favorit i Compartir