Design and implementation of online game models
Palenzuela Reyes, Marc
Robles, Sergi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Diseño e implementación de modelos de juego on-line
Título variante: Disseny i implementació de models de joc on-line
Fecha: 2015-02-11
Resumen: Make good or even a playable on-line game is not easy. In this paper we explain what are the difficulties of on-line games designing and implementation and propose solutions to those difficulties. We also have made a new transport protocol suitable for those models and three proof of concept games to check the effectiveness of our new taxonomy. After reading this paper you will be able to sort out and design the different on-line models and have a slight idea of a transport protocol design.
Resumen: Crear un buen juego on-line o incluso jugable no es fácil. En este artículo explicamos cuales son las dificultades a la hora de diseñar e implementar juegos on-line, y proponemos soluciones a esas dificultades. Además hemos creado un nuevo protocolo de transporte adecuado para estos modelos y tres juegos on-line como pruebas de concepto para comprobar la efectividad de nuestra nueva taxonomia. Tras leer este artículo el lector será capaz de clasificar y diseñar los diferentes modelos de juego on-line y tener una leve idea del diseño de un protocolo de transporte.
Resumen: Crear un bon joc on-line o fins i tot jugable no es fàcil. En aquest article expliquem quines son les dificultats a l'hora de dissenyar i implementar jocs on-line, i proposem solucions a aquestes dificultats. A més a més hem creat un nou protocol de transport adequat per a aquests models i tres jocs on-line com a proves de concepte per a comprovar la efectivitat de la nostra nova taxonomia. Després de llegir aquest article el lector serà capaç de classificar i disenyar els diferents models de joc on-line i tenir una petita idea del disseny de un protocol de transport.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès
Titulación: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Plan de estudios: Enginyeria Informàtica [958]
Documento: Treball final de grau ; Text
Área temática: Menció Tecnologies de la Informació
Materia: RUDP ; Modlos de joc on-line ; Video jocs ; Protocol de transport ; Modelos de juego on-line ; Video juegos ; Protocolo de transporte ; On-line game models ; Video games ; Transport protocol



10 p, 913.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Escuela de Ingeniería. TFG

 Registro creado el 2015-04-24, última modificación el 2023-07-22



   Favorit i Compartir