Integració i desenvolupament d'un quadre de comandament en un ERP de codi lliure
Alierta del Valle, Miriam
Musach, Ramón, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Integración y desarrollo de un cuadro de mandos en un ERP de código libre
Additional title: Integration and development of a scorecard in open source ERP
Date: 2015-02-11
Abstract: Cada vegada, la competència en el món empresarial és més dura, les companyies són avaluades, no només per la qualitat dels seus productes o serveis, si no també per la informació que comparteixen amb els seus clients, empleats i socis. Pel que fa als empresaris, aquests han d'anar innovant i prenent noves i bones decisions pel benefici de l'empresa, i és en aquest punt on sorgeix la importància de conèixer la informació que pot proporcionar l'organització, ja que és pitjor disposar de molta informació i no saber com utilitzar-la que no tenir-ne. Així doncs, els sistemes de gestió de la informació com els ERP, juntament amb els quadres de comandaments, proporcionen una solució als problemes plantejats anteriorment, donat que integren la informació de l'organització i els hi ofereixen una solució complerta que els hi permetrà avaluar i gestionar més fàcilment el negoci. Cada vegada, la competència en el món empresarial és més dura, les companyies són avaluades, no només per la qualitat dels seus productes o serveis, si no també per la informació que comparteixen amb els seus clients, empleats i socis. Pel que fa als empresaris, aquests han d'anar innovant i prenent noves i bones decisions pel benefici de l'empresa, i és en aquest punt on sorgeix la importància de conèixer la informació que pot proporcionar l'organització, ja que és pitjor disposar de molta informació i no saber com utilitzar-la que no tenir-ne. Així doncs, els sistemes de gestió de la informació com els ERP, juntament amb els quadres de comandaments, proporcionen una solució als problemes plantejats anteriorment, donat que integren la informació de l'organització i els hi ofereixen una solució complerta que els hi permetrà avaluar i gestionar més fàcilment el negoci.
Abstract: Cada vez, la competencia en el mundo empresarial es más dura, las compañías son evaluadas no sólo por la calidad de sus productos o servicios, sino también por la información que comparten con sus clientes, empleados y socios. Por lo que respecta a los empresarios, estos tienen que ir innovando y tomando nuevas y buenas decisiones para el beneficio de la empresa, y es en este punto donde surge la importancia de conocer la información que puede proporcionar la organización. Dado que, es peor disponer de mucha información y no saber qué hacer con esta, que no tener información disponible. Así pues, los sistemas de gestión de la información como los ERP, juntamente con los cuadros de mandos, proporcionan una solución a los problemas planteados anteriormente, dado que integran la información de la organización i ofrecen una solución completa que permitirá evaluar y gestionar más fácilmente el negocio. Cada vez, la competencia en el mundo empresarial es más dura, las compañías son evaluadas no sólo por la calidad de sus productos o servicios, sino también por la información que comparten con sus clientes, empleados y socios. Por lo que respecta a los empresarios, estos tienen que ir innovando y tomando nuevas y buenas decisiones para el beneficio de la empresa, y es en este punto donde surge la importancia de conocer la información que puede proporcionar la organización. Dado que, es peor disponer de mucha información y no saber qué hacer con esta, que no tener información disponible. Así pues, los sistemas de gestión de la información como los ERP, juntamente con los cuadros de mandos, proporcionan una solución a los problemas planteados anteriormente, dado que integran la información de la organización i ofrecen una solución completa que permitirá evaluar y gestionar más fácilmente el negocio.
Abstract: Increasingly, the competition in business is more tougher, the companies are being evaluated not only by the quality of their products or services, but also by the information that is shared with their customers, employees and partners. As employer, you must innovate and take the better decisions for the benefit of the company. At this point it's very important to know the information that an organization can provide; as it is worse to have a lot of information and don't know what to do with it than don't to have any information available. Thus, information management systems such as ERPs, along with a scorecard, provide a solution to the problems above, given that integrate information on the organization and are offering a complete solution that allows them to assess and more easily manage the business. Increasingly, the competition in business is more tougher, the companies are being evaluated not only by the quality of their products or services, but also by the information that is shared with their customers, employees and partners. As employer, you must innovate and take the better decisions for the benefit of the company. At this point it's very important to know the information that an organization can provide; as it is worse to have a lot of information and don't know what to do with it than don't to have any information available. Thus, information management systems such as ERPs, along with a scorecard, provide a solution to the problems above, given that integrate information on the organization and are offering a complete solution that allows them to assess and more easily manage the business.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Enginyeria Informàtica [2502441]
Study plan: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Subject area: Menció Tecnologies de la Informació
Subject: ERP ; Intel·ligència de negoci ; Quadre de Comandament ; Sistema d'Informació ; Terminal de Punt de Venda (TPV) ; Cuadro de Mandos ; Inteligencia de negocios ; Sistemas de Información ; Terminal de Punto de Venta (TPV) ; Business Intelligence ; Information System ; Point of Sale Terminal (POS Terminal) ; Scorecard14 p, 1.1 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > School of Engineering

 Record created 2015-04-24, last modified 2018-06-24   Favorit i Compartir