Aplicación de métodos rápidos en micología alimentaria
Calvo Torras, Ma. de los Ángeles 
(Universitat de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals)
| Data: |
2004 |
| Resum: |
En este estudio se aportan métodos rápidos de detección fúngica en alimentos como alternativa al recuento clásico, que permiten una mayor rapidez a la hora de analizar muestras de alimentos. Este hecho disminuye considerablemente el tiempo de inmovilización de los mismos permitiendo, por lo tanto, su rápida introducción a mercado. |
| Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades.  |
| Llengua: |
Castellà |
| Document: |
Comunicació de congrés |
| Matèria: |
Microbiologia alimentària ;
Métodos rápidos ;
Micología alimentaria ;
Ergosterol |
| Publicat a: |
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. III (2004) |
Col·lecció MRAMA DDD: https://ddd.uab.cat/collection/mrama
El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca >
Documents dels grups de recerca de la UAB >
Centres i grups de recerca (producció científica) >
Ciències de la salut i biociències >
Workshop MRAMAContribucions a jornades i congressos >
Ponències i comunicacions >
Ponències i comunicacions de la UAB
Registre creat el 2015-05-27, darrera modificació el 2024-05-24