Jamones españoles
Fàbregas i Comadran, Xavier

Títol variant: Spanish hams
Títol variant: Pernils espanyols
Data: 1994
Descripció: 32 fotografies
Resum: Actualmente, y gracias en parte a la difusión internacional de la gastronomía elaborada por los cocineros españoles, los jamones de cerdo ibérico o blanco españoles han ganado reconocimiento entre los consumidores de todo el mundo. Se presentan los principales tipos de jamones españoles.
Resum: Actualment, i gràcies en part a la difusió internacional de la gastronomia elaborada pels cuiners espanyols, els pernils de porc ibèric o blanc espanyols han guanyat reconeixement entre els consumidors de tot el món. Es presenten els principals tipus de pernils espanyols.
Nota: El autor agradece a todos los matarifes, operarios cárnicos, cuadreros, clasificadores de canales, abastecedores, entradores, tratantes, ganaderos, criadores, payeses, transportistas, técnicos, directivos y empresarios del sector cárnico, ganadero y del cuero y piel en bruto, y también por supuesto a los compañeros veterinarios, la colaboración y experiencia demostrada y los conocimientos referidos. Y a Jordi Ferré i Losa, la revisión de la traducción al inglés.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Col·lecció: Memoria cárnica digital
Document: Imatge fixa ; Image
Matèria: Jamón ; España ; Pernil ; Espanya ; Ham ; Spain



Jamones de Teruel: curación mínimo 12 meses, DO, estrella, vitola y número
1182x785, 190.4 KB

Jamón Teruel: corte
1182x786, 176.0 KB

Pata jamón cerdo blanco: color blancuzco pezuña
1182x782, 104.9 KB

Pata jamón cerdo blanco: color blancuzco pezuña
1182x778, 78.6 KB

Jamón Teruel 6,6 kg/pieza, piel corte redondo
774x1182, 227.7 KB

Jamón Teruel 6,6 kg, piel corte redondo
774x1182, 208.4 KB

Jamón corte en V
771x1182, 132.3 KB

Jamones Guijuelo
786x1182, 263.3 KB

Jamones Soria
783x1182, 291.6 KB

Jamones 9-10 meses
788x1179, 251.9 KB

Corte jamón cerdo blanco
1165x788, 174.7 KB

Jamones Guijuelo
785x1182, 225.4 KB

Jamones Trévelez
1182x780, 275.2 KB

Jamón cerdo Ibérico
1182x776, 217.3 KB

Corte jamón Trévelez
785x1182, 216.8 KB

Jamón Duroc, con velo blanco
(observable en superficie corte; es tirosina)

784x1182, 174.2 KB

Jamón Duroc: pezuña negra
1182x778, 109.7 KB

Corte jamón Duroc
787x1182, 201.9 KB

Jamón Duroc: antigua chapa metálica SVI
(Servicio Veterinario Inspeccionado)

780x1182, 167.3 KB

Jamón Duroc: corte andorrano
1182x781, 145.3 KB

Paletilla Recebo 4,5 kg/pieza
781x1182, 155.8 KB

Paletilla Recebo: 4,5 kg/pieza, corte en V
780x1182, 156.1 KB

Jamón Jabugo Recebo: pezuña negra y hueso pata fino y largo
1182x782, 212.2 KB

Jamón Jabugo Recebo: pezuña negra
(no están pintadas de negro, ni barnizadas)

1182x780, 150.9 KB

Jamón Jabugo Recebo: pezuña negra
(no están pintadas de negro, ni barnizadas)

1182x780, 167.2 KB

Jamón Jabugo Recebo: pezuña negra
(no están pintadas de negro, ni barnizadas)

1182x782, 163.2 KB

Jamón Duroc con velo blanco
778x1182, 155.6 KB

Jamón Teruel
(Maestrazgo) con defecto del velo blanco: al cortar loncha, al día siguiente aparece este defecto, por desplazarse la tirosina hacia la superfice de corte

784x1182, 220.0 KB

Jamón Teruel
(Maestrazgo) con defecto del velo blanco: al cortar loncha, al día siguiente aparece este defecto, por desplazarse la tirosina hacia la superfice de corte

788x1171, 225.1 KB

Jamón Ibérico de Jabugo: cristales de tirosina
1182x776, 72.7 KB

Jamón: grasa blanda?
1182x774, 144.6 KB

Jamón: grasa blanda?
1182x772, 148.2 KB

Paleta curada natural
(HA), tipo jamón de Teruel

857x1280, 1.8 MB

Paleta curada natural
(HA), tipo jamón de Teruel

857x1280, 1.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Xavier Fàbregas > Memòria càrnia digital (MCD)
Documents gràfics i multimèdia > Fotografies

 Registre creat el 2015-06-04, darrera modificació el 2023-06-14



   Favorit i Compartir