La libertad de expresión como componente del desarrollo humano: análisis comparativo de su comprensión y promoción por tres actores del desarrollo
Heyd Pedrola, Carlos
Fernández Viso, Ana Isabel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: La llibertat d'expressió com a component del desenvolupament humà: anàlisi comparatiu de la seva comprensió i promoció per tres actors del desenvolupament.
Additional title: Freedom of Expression as Part of the Human Development: Comparative Analysis of its Comprenhension and Promotion by Three Development Actors.
Date: 2015
Description: 118 pag.
Abstract: Aquesta recerca se centra en l'estudi de la comprensió i la promoció de la llibertat d'expressió a partir de l'anàlisi del seu respectiu marc teòric a través de les condicions específiques del cas mexicà. Els resultats i les conclusions posen en relleu les diferències en la labor de tres entitats que treballen al país - Amnistia Internacional, UNESCO i CENCOS- i la seva influència, així com la discussió sobre el rol de la llibertat d'expressió en els estudis de la Comunicació per al Desenvolupament i el Canvi Social.
Abstract: Esta investigación se centra en el estudio de la comprensión y la promoción de la libertad de expresión en el análisis de su respectivo marco teórico a través del caso mexicano. Los resultados y las conclusiones ponen de relieve las diferencias en la labor de tres entidades que trabajan en el país - Amnistía Internacional, UNESCO y CENCOS- y su influencia, así como la discusión sobre el rol de la libertad de expresión en la Comunicación para el Desarrollo y el Cambio Social.
Abstract: This research focuses on studying the comprenhension and promotion of freedom of expression by analyzing their respective theoretical framework through the specific conditions of the Mexican case. The results and conclusions underscore the differences in the work done by three organizations that work in the country -Amnesty International, UNESCO and CENCOS- and their influence, as well as the debate on the role of freedom of expression in the studies of Communication for Development and Social Change.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà.
Studies: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Study plan: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de recerca ; bachelorThesis ; Text
Subject area: Publicitat
Subject: Desenvolupament Humà ; Comunicació per al Desenvolupament i el Canvi Social ; Llibertat d'expressió ; Mèxic ; Comunicación ; Amnistía Internacional ; CENCOS ; UNESCO118 p, 29.2 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies

 Record created 2015-10-15, last modified 2020-02-02   Favorit i Compartir