dir.
Fecha: |
2014 |
Descripción: |
1 pag. |
Resumen: |
Research about the food supply for people with celiac disease which is currently on the market. Does it cover the demand?. |
Nota: |
Póster |
Derechos: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. ![Creative Commons](/img/licenses/by-nc-nd.ico) |
Lengua: |
Anglès |
Titulación: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Plan de estudios: |
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Documento: |
Treball final de grau ; Text |
Área temática: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments |
Materia: |
Aliments ;
Celiaquia ;
Tecnologia dels aliments |