Spherifications
Ferrer Salseda, A.
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2014
Description: 1 pag.
Abstract: The spherification is a culinary technique of molecular gastronomy based on the formation of spheres of food or drink, characterized by a liquid interior and a jelly surface. In this dissemination study we will deepen in the process of physicochemical spherifications, the substances used to make them and the various factors involved in the process.
Note: Póster
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject area: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Subject: Tecnologia dels aliments ; Cuina



1 p, 590.9 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Veterinary Medicine

 Record created 2015-10-19, last modified 2024-05-19



   Favorit i Compartir