Allergy or intorlerance to lactose?
López-Baltasar, Cristian
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2014
Description: 1 pag.
Abstract: Actually, a large segment of the world population suffers from an eating disorder. While one of the disorders with the highest incidence in the European population are disorders resulting from ingestion of lactose (found in milk and dairy products protein). Described that 35% of the population may have some form of said protein intolerance while allergies account for 8. 5% (www. eaaci. org).
Note: Póster
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject area: Veterinària
Subject: Tecnologia dels Aliments ; Lactosa ; Al·lèrgia



1 p, 269.8 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Veterinary Medicine

 Record created 2015-10-19, last modified 2022-05-01



   Favorit i Compartir