Allergy or intorlerance to lactose?
López-Baltasar, Cristian
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2014
Descripció: 1 pag.
Resum: Actually, a large segment of the world population suffers from an eating disorder. While one of the disorders with the highest incidence in the European population are disorders resulting from ingestion of lactose (found in milk and dairy products protein). Described that 35% of the population may have some form of said protein intolerance while allergies account for 8. 5% (www. eaaci. org).
Nota: Póster
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Veterinària
Matèria: Tecnologia dels Aliments ; Lactosa ; Al·lèrgia



1 p, 269.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2015-10-19, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir