Allergy or intorlerance to lactose?
López-Baltasar, Cristian
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2014
Descripción: 1 pag.
Resumen: Actually, a large segment of the world population suffers from an eating disorder. While one of the disorders with the highest incidence in the European population are disorders resulting from ingestion of lactose (found in milk and dairy products protein). Described that 35% of the population may have some form of said protein intolerance while allergies account for 8. 5% (www. eaaci. org).
Nota: Póster
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Treball final de grau ; Text
Área temática: Veterinària
Materia: Tecnologia dels Aliments ; Lactosa ; Al·lèrgia



1 p, 269.8 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Veterinaria. TFG

 Registro creado el 2015-10-19, última modificación el 2022-05-01



   Favorit i Compartir