El discurs periodístic a la secció especialitzada en sèries de televisió de La Vanguardia digital.
Vila Muñoz, Norma
Huertas Bailén, Amparo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: El discurso periodístico en la sección especializada en sèries de televisión de La Vanguardia digital.
Additional title: The journalistic discourse in the specialised section in TV series of La Vanguardia digital
Date: 2015
Description: 108 pag.
Abstract: En els últims anys la ficció televisiva ha arribat a aconseguir cotes de qualitat tan altes que les sèries ja ocupen gran part de les graelles de programació. L'anàlisi que es durà a terme pretén mostrar quin és el tractament periodístic de les sèries de televisió a la secció de 'Sèries' de La Vanguardia digital. L'estudi de cas es realitza a partir de l'anàlisi de 54 peces publicades durant el primer mes de vida de la secció: el gener del 2015.
Abstract: En los últimos años la ficción televisiva ha llegado a conseguir cotas de calidad tan altas que las series ya ocupan gran parte de las parrillas de programación. El análisis pretende mostrar cuál es el tratamiento periodístico de las series de televisión en la sección 'Series' de La Vanguardia digital. El estudio de caso se realiza a partir del análisis de 54 piezas publicadas durante el primer mes de vida de la sección: enero del 2015.
Abstract: In the last years, fiction on television has come to achieve such high levels of quality that series already occupy much of the TV programming. The analysis is intended to show the journalistic treatment of TV series in the 'Series' section of La Vanguardia digital. The case study is from the analysis of 54 pieces published during the first month section: January 2015.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Periodisme [2501933]
Study plan: Graduat o Graduada en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; bachelorThesis ; Text
Subject area: Periodisme
Subject: Sèries televisives ; Ficció ; Televisió ; Cultura ; Vanguardia (Diari) ; Tractament periodístic



108 p, 1.7 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies. Bachelor's degree final projects

 Record created 2015-10-20, last modified 2018-10-28



   Favorit i Compartir