Biocontrol de les aflatoxines en el blat de moro
Miró Fuertes, Elisabet
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2014
Descripción: 1 pag.
Resumen: Corn is one of the most important crops today with more problems associated with the presence of aflatoxins. Aflatoxins are metabolites (mycotoxins) produced by certain moulds of the genus Aspergillus. The aim of the study is to carry out an approach to the problem and strategies or systems that have been used so far for the biocontrol of aflatoxin.
Nota: Póster
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès.
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: bachelorThesis ; Text
Área temática: Ciència i tecnologia dels aliments
Materia: Tecnologia dels Aliments ; Aflatoxines ; Blat de moro



1 p, 704.1 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Veterinaria. TFG

 Registro creado el 2015-10-21, última modificación el 2018-10-28



   Favorit i Compartir