Fecha: |
2014 |
Descripción: |
1 pag. |
Resumen: |
The objective of this work is try to describe the native varieties in two provinces, Lleida and Tarragona. The other finality is discover which are used for organic production, and how are related with their climate and diseases senstivity characteristics. |
Nota: |
Pòster |
Derechos: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Lengua: |
Anglès |
Titulación: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Plan de estudios: |
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Documento: |
Treball final de grau ; Text |
Área temática: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments |
Materia: |
Vi ecològic ;
Tecnologia dels aliments ;
Denominacions d'origen |