Characterization of native vine varieties in Catalonia as a base for organic production
Vall-Llosera Juanola, Mar
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2014
Descripción: 1 pag.
Resumen: The objective of this work is try to describe the native varieties in two provinces, Lleida and Tarragona. The other finality is discover which are used for organic production, and how are related with their climate and diseases senstivity characteristics.
Nota: Pòster
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Treball final de grau ; Text
Área temática: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Materia: Vi ecològic ; Tecnologia dels aliments ; Denominacions d'origen



1 p, 1.6 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Veterinaria. TFG

 Registro creado el 2015-10-28, última modificación el 2022-05-01



   Favorit i Compartir