Biodynamic viticulture in Catalonia
Rodríguez Sanchis, Sergi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2014
Descripción: 1 pag.
Resumen: Biodynamic agriculture appears on the momentum of cultural revival led by Austrian Rudolf Steiner (1861-1925) framed by what he called Spiritual Science or Anthroposophy.
Nota: Pòster
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès.
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: bachelorThesis ; Text
Área temática: Ciència i Tecnologia dels aliments
Materia: Vi ecològic ; Tecnologia dels aliments



1 p, 354.5 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Veterinaria. TFG

 Registro creado el 2015-10-28, última modificación el 2018-10-28



   Favorit i Compartir