Data: |
2014 |
Descripció: |
1 pag. |
Resum: |
Introduction according to an EFSA study have been 1. 470 human cases of listeriosis in Europe. Consumption of contaminated food is the main route of transmission to humans. Cheese, raw vegetables and smoked fish are the most problematic food. Objectives -know the main characteristics of L. monocytogenes and its incidence. -Analyze the effect of smoke process on L. monocytogenes. -Analyze the contamination sources and the preventive measures. -Study of the shelf life of smoked salmon. |
Nota: |
Pòster |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: |
Anglès |
Titulació: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Pla d'estudis: |
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: |
Treball final de grau ; Text |
Àrea temàtica: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments |
Matèria: |
Listeria monocitògena ;
Tecnologia dels Aliments |