Sistema de càlcul d'hàbitats amb dispositius Android
Obiols i Colomina, Ferran
Martí Escalé, Ramon, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Habitats calculation system with Android devices
Títol variant: Sistema de cálculo de hábitats con dispositivos Android
Data: 2015-06-30
Resum: En l'actualitat les empreses de telecomunicacions centren les estratègies comercials en les dades que els usuaris consumeixen connectar-se a Internet, en comptes dels antics mercats de les trucades o els SMS. Aquest moviment d'interessos fa que els preus de contractació d'aquests serveis augmentin de forma desproporcionada a la qualitat que es contracta, en relació a les diferents generacions de protocols e infraestructura que utilitza GSM. Les xarxes DTN poden ser una alternativa que permet utilitzar una infraestructura de baix cost comparat amb GSM, utilitzant els mateixos dispositius per rebre i transmetre dades. Aquestes comunicacions poden tenir una certa intel·ligència en l'encaminament de les dades utilitzant diferents criteris. En aquest projecte es vol crear un sistema que permetrà calcular l'hàbitat d'un dispositiu mòbil i mostrar aquesta zona a l'usuari. Utilitzant aquesta informació es podrà prendre decisions per un erutament de les dades més eficient.
Resum: Nowadays telecommunication companies focus his business strategies in the data that users consume when they connect to Internet, instead of the common markets like phone calls or SMS. This movement of interest make the price for contracting these services increase disproportionately to the quality that is contracted, in relation to the different generations of GSM protocols and the infrastructure that uses. Delay Tolerant Networks can be an alternative that allows using a low cost infrastructure compared with GSM, using smartphones as infrastructure to send or receive data. These communications can have a certain intelligence in routing data using different protocols. This project want to create a system to calculate the habitat of a mobile device and show this area to the user. Using this information a node can make more efficient routing decisions.
Resum: En la actualidad las empresas de telecomunicaciones centran las estrategias comerciales en los datos que los usuarios consumen al conectarse a Internet, en lugar de los antiguos mercados de las llamadas o los SMS. Este movimiento de intereses hace que los precios de contratación de estos servicios aumenten de forma desproporcionada a la calidad que se contrata, en relación a las diferentes generaciones de protocolos y infraestructura que utiliza GSM. Las redes DTN pueden ser una alternativa que permite utilizar una infraestructura de bajo costo comparado con GSM, utilizando los mismos dispositivos para recibir y transmitir datos. Estas comunicaciones pueden tener una cierta inteligencia en el encaminamiento de los datos utilizando diferentes criterios. En este proyecto se quiere crear un sistema que permitirá calcular el hábitat de un dispositivo móvil y mostrar esta zona el usuario. Utilizando esta información se podrá tomar decisiones por un erutament de los datos más eficiente.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Menció Tecnologies de la Informació
Matèria: Delay Tolerant Network (DTN) ; Hàbitat ; Localització ; Android ; Delay Tolerante Network (DTN) ; Hábitat ; Localización ; Habitat ; Location10 p, 693.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2015-11-19, darrera modificació el 2018-12-10   Favorit i Compartir