Sistema de reserva i lloguer de pianos
Muñoz Bernaus, Roger
Herrera Joancomartí, Jordi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: System for booking and renting pianos
Títol variant: Sistema de reserva y alquiler de pianos
Data: 2015-06-29
Resum: La principal motivació d'aquest projecte és incentivar la participació ciutadana en la cultura a través de la gran xarxa d'Internet. Aquesta estrambòtica idea recau a desenvolupar un sistema de lloguers i reserves de pianos. El sistema contempla que els pianos estan situats en un espai, aquests espais són administrats per administradors d'espai i els usuaris realitzen reserves sobre els pianos per tal de poder anar-los a tocar. L'arquitectura del sistema de reserves consta, d'una banda, d'un webservice i, d'altra banda, d'un backend i frontend. En aquest projecte es durà a terme un disseny complet dels diferents mòduls que permetin assolir els requeriments; es valoraran les diferents alternatives d'implementar el disseny proposat; es farà la implementació de l'alternativa escollida; i finalment, es provarà la implementació desenvolupada. A cada pas es justificarà la idoneïtat de les decisions preses.
Resum: The main motivation of this project is to encourage citizen participation in culture through the Internet. This strange idea will materialize with the development of a system of rents and bookings for pianos. In the system, pianos are located in spaces, and these spaces are managed by space administrators. Users can book pianos in order to be able to play them. The architecture of the system is made, on the one hand, of a webservice and, on the other hand, a backend and frontend. This project will consist on doing the design of the different modules (that meet the specified requirements); evaluating the different alternatives for implementing the proposed design; implementing the chosen alternative; and finally, testing the developed implementation. On each of those steps, a justification of the suitability of the decisions taken will be provided.
Resum: La principal motivación de este proyecto es promover la participación ciudadana en la cultura a través de la gran red de Internet. Esta rocambulesca idea nos lleva a desarollar un sistema de alquileres y reservas de pianos. El sistema contempla que los pianos estén situados en un espacio, estos espacios sean administrados por administradores de espacio y los usuarios realicen reservas sobre los pianos para tocarlos después. La arquitectura del sistema contiene, por un lado, un webservice y, por el otro, un backend y un frontend. En este proyecto se realizará un diseño completo de los diferentes módulos que permiten alcanzar los requerimientos; se valorarán las diferentes alternativas de implementación del diseño propuesto; se hará la implementación de la alternativa escogida; y finalmente se depurará la implementación desarollada. En cada paso se justificará la idoneidad de la decisión tomada.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Menció Tecnologies de la Informació
Matèria: Reserva ; Lloguer ; Webservice ; Backend ; Frontend ; Codeigniter ; Flask ; Python ; PHP ; API ; MySQL ; Internet of Things ; Alquiler ; Booking ; Rent13 p, 1.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2015-11-19, darrera modificació el 2017-10-14   Favorit i Compartir