Creació d'un projecte professional en l'àmbit de la traducció jurada anglès-català
Velasco López, Silvia
Galán-Mañas, Anabel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Traducció i d'Interpretació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Títol variant: Creación de un proyecto profesional en el ámbito de la traducción jurada inglés-catalán
Títol variant: A professional project related to sworn translation from English into Catalan
Data: 2015
Resum: La finalitat d'aquest treball és traçar el pla d'empresa per a una nova activitat empresarial: la creació d'un projecte professional en l'àmbit de la traducció jurada anglès – català. El pla inclou una anàlisi del mercat i de la situació socioeconòmica actual i explica les accions que cal dur a terme per a posar en marxa el projecte, així com el pla econòmic i financer i el pla de màrqueting i comunicació.
Resum: La finalidad de este trabajo es trazar el plan de empresa para una nueva actividad empresarial: la creación de un proyecto profesional en el ámbito de la traducción jurada inglés-catalán. El plan incluye un análisis del mercado y de la situación socioeconómica actual y explica las acciones que hay que llevar a cabo para poner en marcha el proyecto, así como el plan económico y financiero y el plan de marqueting i comunicación.
Resum: The aim of this paper is to build a business plan for a new entrepreneurial activity: the creation of a professional project related to sworn translation from English into Catalan. The plan includes an analysis of the market and of the corrent sociocultural situation, and it explanis what needs to be done to run the project; it also includes the economic and financial, as well as the marketing and communication plans.
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Català.
Titulació: Traducció i Interpretació [2500249]
Pla d'estudis: Traducció i Interpretació [1202]
Document: bachelorThesis ; Text
Matèria: Traducció jurada ; Perfil professional ; Estudi de mercat ; Pla de màrqueting ; Pla d'operacions ; Aspectes econòmics ; Aspectes fiscals ; Missió i valors ; Traducción jurada ; Perfil profesional ; Estudio de mercado ; Plan de marqueting ; Plan de operaciones ; Aspectos económicos ; Aspectos fiscales ; Misión y valores ; Sworn translation ; Professional profile ; Market survey ; Marketing plan ; Operations plan ; Economic aspects ; Fiscal aspects ; Mission and values51 p, 1.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Traducció i d'Interpretació. TFG

 Registre creat el 2016-02-24, darrera modificació el 2019-02-03   Favorit i Compartir