La interpretación telefónica en los servicios públicos
Jiménez Castaño, Arkaitz
Perramon Llado, Teresa, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Traducció i d'Interpretació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Títol variant: Interpretació telefònica als serveis públics
Títol variant: Telehpone interpreting in public services
Data: 2015
Resum: Este trabajo de final de grado consta de dos partes. En la primera parte encontraremos una introducción y una breve historia de la interpretación telefónica, así como los análisis de una encuesta realizada a intérpretes telefónicos profesionales sobre los problemas y las ventajas de esta modalidad de interpretación. Este trabajo de final de grado consta de dos partes. En la primera parte encontraremos una introducción y una breve historia de la interpretación telefónica, así como los análisis de una encuesta realizada a intérpretes telefónicos profesionales sobre los problemas y las ventajas de esta modalidad de interpretación.
Resum: Aquest treball de fi de grau consta de dues parts. A la primera part trobarem una introducció i una breu història de la interpretació telefònica, així com els anàlisis d'una enquesta realitzada a intèrprets telefònics professionals sobre els problemes i els avantatges d'aquesta modalitat d'interpretació. Aquest treball de fi de grau consta de dues parts. A la primera part trobarem una introducció i una breu història de la interpretació telefònica, així com els anàlisis d'una enquesta realitzada a intèrprets telefònics professionals sobre els problemes i els avantatges d'aquesta modalitat d'interpretació.
Resum: This final degree work consists of two parts. In the first part we find an introduction and a brief history of the telephone interpretation, and analysis of a survey of professional telephone interpreters on the problems and the advantages of this type of interpretation. This final degree work consists of two parts. In the first part we find an introduction and a brief history of the telephone interpretation, and analysis of a survey of professional telephone interpreters on the problems and the advantages of this type of interpretation.
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Castellà.
Titulació: Traducció i Interpretació [2500249]
Pla d'estudis: Traducció i Interpretació [1202]
Document: bachelorThesis ; Text
Matèria: Interpretación telefónica ; Historia de la interpretación telefónica ; Dualia Teletraducciones S.L. ; Interpretación en los servicios públicos44 p, 399.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Traducció i d'Interpretació. TFG

 Registre creat el 2016-02-24, darrera modificació el 2017-10-14   Favorit i Compartir