Quin impacte generen les pràctiques curriculars en la formació del professorat i en les institucions implicades?
Gairín Sallán, Joaquín (Universitat Autònoma de Barcelona. Equip de Desenvolupament Organitzacional (EDO))
Díaz Vicario, Anna (Universitat Autònoma de Barcelona. Equip de Desenvolupament Organitzacional (EDO))

Títol variant: ¿Qué impacto generan las prácticas curriculares en la formación del profesorado y en las instituciones implicadas?
Data: 2016
Resum: Una recerca realitzada conjuntament entre investigadors de la UAB i la Universitat de Lleida ha permès evidenciar com les pràctiques curriculars que duen a terme els estudiants del Grau d'Infantil i Primària generen un impacte en el seu desenvolupament professional i personal, però també en les institucions que hi estan implicades -escoles i facultats d'educació. Dels resultats obtinguts s'han derivat propostes concretes dirigides a facultats, escoles, coordinadors i tutors de pràctiques. Des d'un punt de vista global, es tracta de planificar per a treure el màxim rendiment a aquestes actuacions.
Resum: Una investigación realizada conjuntamente entre investigadores de la UAB y la Universidad de Lleida ha permitido evidenciar cómo las prácticas curriculares que llevan a cabo los estudiantes del Grado de Infantil y Primaria generan un impacto en su desarrollo profesional y personal, pero también en las instituciones implicadas -escuelas y facultades de educación. De los resultados obtenidos se han derivado propuestas concretas dirigidas a facultades, escuelas, coordinadores y tutores de prácticas. Desde un punto de vista global, se trata de planificar para sacar el máximo rendimiento a estas actuaciones.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Juny 2016, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 66.7 KB

Español
2 p, 197.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > CRiEDO (Centre de Recerca i Estudis pel Desenvolupament Organitzatiu)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2016-06-30, darrera modificació el 2022-02-06



   Favorit i Compartir