Llenguatges i contextos II [103700]
Garriga Escribano, Cecilio
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Languages and Contexts II
Additional title: Lenguajes y contextos II
Date: 2016-17
Abstract: Aquesta assignatura és una de les primeres que troben els alumnes en la matèria «Ensenyament i aprenentatge de les llengües», i proporciona uns coneixements que serviran de fonament per a les altres assignatures. Objectius: Oferir una perspectiva àmplia dels coneixements implicats en l'ús i l'aprenentatge de la llengua castellana i anglesa. Afavorir la col·laboració dels docents de les dues llengües en la consecució dels objectius de formació lingüística Ajudar a desenvolupar estratègies per a continuar aprenent de manera autònoma fora de l'aula Comprendre textos del currículum d'Educació Primària en llengua anglesa.
Abstract: This is one of the first subjects taken by students within "Ensenyament i aprenentatge de les llengües" ( Language Teaching and Learning), and provides an understanding of the ambit that will serve as a basis for all the other subjects. Objectives: To provide a broad-ranging perspective of the knowledge required for the use and learning of Spanish and English. To encourage collaboration among teachers of both languages in attaining their language-training objectives. To help develop strategies for ongoing independent learning outside the classroom. To understand the English-language texts within the Primary Education curriculum.
Abstract: Esta asignatura es una de las primeras que cursan los alumnos en la materia «Enseñanza y aprendizaje de las lenguas», y proporciona unos conocimientos que servirán fundamentalmente para las demás asignaturas. Objetivos: Ofrecer una perspectiva amplia de los conocimientos implicados en el uso y aprendizaje de la lengua castellana e inglesa. Favorecer la colaboración de los docentes en las dos lenguas en la consecución de los objetivos de formación lingüística. Ayudar a desarrollar estrategias para continuar aprendiendo de manera autónoma fuera del aula. Comprender textos del currículo de Educación Primaria en lengua inglesa.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Educació primària [2500798]
Study plan: Grau en Educació Primària [896]Català
5 p, 81.2 KB

Anglès
5 p, 81.1 KB

Castellà
5 p, 80.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-07-15, last modified 2020-11-01   Favorit i Compartir