Treball de Final de Grau [103235]
Juan Godoy, Bibiana
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2016-17
Resum: L'objectiu fonamental es adquirir integradament les competències transversals del grau, les competències específiques del qual s'adquireixen cursant la resta de matèries bàsiques i obligatòries.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 76.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2023-01-29



   Favorit i Compartir