Text i context I: xinès [101555]
Zhou, Minkang
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Títol variant: Texto y contexto I: chino
Data: 2016-17
Resum: Els objectius d'aquesta assignatura són que els alumnes coneguin i comprenguin les estructures fonètica, morfològica, lèxica, sintàctica, semàntica i pragmàtica de la llengua xinesa moderna. coneguin l'ús social i cultural de la llegua xinesa a la societat de Xina i de Taiwán. coneguin els protocols socials actuals a les relacions personals, empresarials i laborals a la Xina i Taiwán. apliquin els coneixements lingüístics, culturals i temàtics per comprendre la llengua xinesa i per comunicar-se en aquest llengua oralment i per escrit. apliquin els coneixements dels valors, les creences i les ideologies de l'Àsia oriental per comprendre la llengua xinesa i comunicar-se en aquest llengua oralment i per escrit. desenvolupin un pensament i un raonament crítics i saber comunicar-los de manera efectiva, tant en les llengües pròpies com en una tercera llengua. desenvolupin estratègies d'aprenentatge autònom. coneguin i utilitzin els recursos de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) per recopilar, elaborar, analitzar i presentar informació en relació amb els estudis de l'Àsia oriental.
Resum: Los objetivos son que los alumnos: conozcan y comprendan las estructuras fonética, morfológica, léxica, sintáctica, semántica y pragmática de las lenguas de Asia Oriental. sepan el uso social y cultural de la lengua china de la menra correcta y acertada en la sociedad moderna de China Taiwán. conozcan los protocolos socials actuales en las relaciones personales, empresariales y laborales en China y Taiwán. apliquen conocimientos lingüísticos, culturales y temáticos para comprender las lenguas de Asia Oriental y comunicarse en esas lenguas oralmente y por escrito. apliquen los conocimientos de los valores, las creencias y las ideologías de Asia Oriental para comprender las lenguas de Asia Oriental y comunicarse en esas lenguas oralmente y por escrito. desarrollen un pensamiento y un razonamiento críticos y sepan comunicarlos de manera efectiva, tanto en las lenguas propias como en una tercera lengua. desarrollen estrategias de aprendizaje autónomo. conozcan y utilicen los recursos de las tecnologías de la información y la comunicación para recopilar, elaborar, analizar y presentar información relacionada con los estudios de Asia Oriental.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Estudis de l'Àsia Oriental (xinès) [2500244]
Pla d'estudis: Estudis de l'Àsia Oriental [823]Català
4 p, 78.0 KB

Castellà
4 p, 77.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2017-10-14   Favorit i Compartir