Egg functionality in the the food industry. Functional properties
Escrigas Albó, Jaume
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2016
Descripción: 1 pag.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució i la comunicació pública de l'obra, sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Treball final de grau ; Text
Área temática: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Materia: Ous ; Aspectes nutricionals ; Indústria i comerç



1 p, 742.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Veterinaria. TFG

 Registro creado el 2016-09-01, última modificación el 2022-05-01



   Favorit i Compartir