ColorSide : Aplicación para cambiar los colores de objetos en imágenes de interiores
Valverde Varas, Melanie
Benavente i Vidal, Robert, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: ColorSide : Application to change the colors of objects in images interior
Títol variant: ColorSide : Aplicació per canviar els colors d'objectes en imatges d'interiors
Data: 2016-06-28
Resum: Este proyecto está basado en el procesamiento de imágenes, tales como: la segmentación de objetos y modificación de color. Estas funcionalidades se lograrán mediante el uso de algoritmos y herramientas que faciliten la manipulación de imágenes. En este caso, hemos optado por la librería OpenCV, la cual posee como principales ventajas: versatilidad y portabilidad. ColorSide es una aplicación de escritorio orientado al diseño de interiores, la cual dotará al usuario con la habilidad de subir la imagen a tratar, seleccionar los objetos de interés y escoger el color que desea proyectar para posteriormente mostrar la imagen con los cambios de color establecidos manteniendo la armonía de los colores originales.
Resum: This project is based on image processing, such as object segmentation and changing color. These features are achieved through the use of algorithms and tools that facilitate the manipulation of images, in this case we opted for OpenCV library, which has as principals advantages: versatility and portability. ColorSide is a desktop application-oriented interior design, which, will provide the user with the ability to upload the image to be processed, select objects of interest and choose the color you want to project to finally display the image changes color defined maintaining the harmony of the original colors.
Resum: Aquest projecte està basat en el processament d'imatges, com ara: la segmentació d'objectes i la modificació de color. Aquestes funcionalitats s'aconseguiran mitjançant l'ús d'algoritmes i eines que facilitin la manipulació d'imatges. En aquest cas, hem optat per la llibreria OpenCV, la qual posseeix com a principals avantatges: versatilitat i portabilitat. ColorSide és una aplicació d'escriptori orientat al disseny d'interiors, la qual dotarà a l'usuari amb l'habilitat de pujar la imatge a tractar, seleccionar els objectes d'interès i escollir el color que desitja projectar per posteriorment mostrar la imatge amb els canvis de color establerts, mantenint l'harmonia dels colors originals.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Computació
Matèria: Segmentació d'imatges ; Modificació d'imatges ; OpenCV ; Segmentación de imágenes ; Modificación de imágenes ; Image segmentation ; Color modification



11 p, 1.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2016-09-30, darrera modificació el 2024-07-20



   Favorit i Compartir