Estudi i implementació d'un sistema ERP en una PyMe
Muñoz Comasolivas, Lluís
Sánchez Castelló, Josep Maria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Study and implementation of ERP system into PyMe
Additional title: Estudio e implementación de un sistema ERP en una PyMe
Date: 2016-06-28
Abstract: Per la correcta gestió de l'empresa cada cop es necessiten més recursos i més control de la informació, gràcies a les eines ERP es pot aconseguir tractar tota la informació de forma més eficient i ràpida optimitzant el temps de cada treballador a la seva corresponent posició. L'objectiu d'aquest treball és el d'ajudar a les petites i mitjanes empreses a disposar d'un sistema ERP. Per aconseguir l'objectiu es farà un estudi de l'empresa i s'analitzaran diferents sistemes per, a través d'una comparativa, triar el que millor s'adapta i fer la seva implementació.
Abstract: To ensure the proper management of an enterprise, we need more resources and control of the information. Thanks to ERP tools, it can be treated all information in an efficient and fast way optimising the workers' time in their field. The goal of this report is to help the small and medium-sized enterprises providing ERP system. To achieve this objective, it will be made a study of the enterprise and will be analyzed different systems through a comparative choosing the best option and doing its implementation.
Abstract: Para la correcta gestión de la empresa cada vez se necesitan más recursos y más control de la información, gracias a las herramientas ERP se puede conseguir tratar toda la información de forma más eficiente y rápida optimizando el tiempo de cada trabajador a su correspondiente posición. El objetivo de este trabajo es el de ayudar a las pequeñas y medianas empresas a disponer de un sistema ERP. Para lograr el objetivo se hará un estudio de la empresa y se analizarán diferentes sistemas para, a través de una comparativa, elegir el que mejor se adapta y hacer su implementación.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Enginyeria Informàtica [2502441]
Study plan: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Subject area: Menció Tecnologies de la Informació
Subject: ERP ; Sistema d'informació ; PyMe ; Open Source ; CRM ; OpenBravo ; Dolibarr ; Sistema de información ; Information system13 p, 3.1 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > School of Engineering

 Record created 2016-09-30, last modified 2018-06-23   Favorit i Compartir