Smart Dog Collar : monitorització intel·ligent per a gossos
Cutillas, Adrià
Lumbreras Ruiz, Felipe, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Smart Dog Collar : intelligent monitoring for dogs
Título variante: Smart Dog Collar : monitorización inteligente para perros
Fecha: 2016-06-28
Resumen: Aquest article exposa el projecte Smart Dog Collar, que neix de la combinació de dues passions: l'etologia i la informàtica. Aquest es desenvolupa en tres branques: el collar, basat en electrònica d'enviament de dades que, a través d'uns sensors, recopila informació de l'animal i del seu entorn; aquestes dades són enviades a un servidor remot, que les emmagatzema, les processa i les envia a una aplicació; aquesta representa gràficament les dades que rep i les fa accessibles a l'usuari a temps real. Aquest projecte, que disposa d'un primer prototip, ajudarà a millorar la relació entre amo i mascota en aspectes com la salut, l'educació i la socialització. A més, permetrà disposar de dades del dia a dia de les mascotes obrint les portes a anàlisis de big data.
Resumen: In this article the Smart Dog Collar is presented, which is a crossbreed of two passions, ethology and ITC. The project can be divided in three sequences: the collar itself, based in electronic data transmission, that compiles information of the animal and the environment through sensors; this data is then sent to a remote server, which stores, processes and sends that data to the application; the app transforms graphically this data to make it accessible for the user in real time. The project -with a first prototype available right now- will help improve the relationship between owner and pet, specially the aspects such as health, education and socialization. Besides, the project will make the data about pets accessible, opening the doors to big data analysis.
Resumen: Este artículo expone el proyecto Smart Dog Collar, que nace de la combinación de dos pasiones: la etología y la informática. Éste se desarrolla en tres ramas: el collar, basado en electrónica de envío de datos que, a través de unos sensores, recopila información del animal y de su entorno; estos datos son enviados a un servidor remoto, que los almacena, los procesa y los envía a una aplicación; ésta representa gráficamente los datos que recibe y las hace accesibles al usuario a tiempo real. Este proyecto, que dispone de un primer prototipo, ayudará a mejorar la relación entre amo y mascota en aspectos como la salud, la educación y la socialización. Además, permitirá disponer de datos del día a día de las mascotas abriendo las puertas a análisis de big data.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Enginyeria Informàtica [2502441]
Plan de estudios: Enginyeria Informàtica [958]
Documento: bachelorThesis ; Text
Área temática: Menció Enginyeria del Software
Materia: Collar intel·ligent ; Gos ; Monitorització activitat d'animals ; Micro-components ; Sensors ; API ; Electrònica d'enviament de dades ; Internet de les coses ; Collar inteligente ; Perro ; Monitorización actividad de animales ; Microcomponentes ; Sensores ; Electrónica de envío de datos ; Internet de las cosas ; Intelligent collar ; Dog ; Animal activity monitorization ; Microcomponents ; Electronic data transmission ; Internet of things10 p, 1.5 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Escuela de Ingeniería. TFG

 Registro creado el 2016-09-30, última modificación el 2018-06-23   Favorit i Compartir