Diferencias entre categorías de alimentos : "alimentos superpremiun"
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Hervera Abad, Marta
Castrillo, Carlos

Data: 2010
Descripció: 3 pag.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Informe
Matèria: Aliments



3 p, 266.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, documents de recerca
Documents de recerca > Estudis

 Registre creat el 2016-11-16, darrera modificació el 2024-05-18



   Favorit i Compartir