Effect of Natural Antioxidants on the Oxidative Stability of Eggs
Galobart i Cots, Jaume
Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Codony, Rafael
Data: |
2002 |
Resum: |
Due to the increase in the production of co3 PUFA enriched eggs, prevention of lipid oxidation in such products became more important. Dietary supplementation with alpha-tocopherol has been reported to increase the oxidative stability of animal products (Lauridsen et al. 1997, Cherian et al. 1996). |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: |
Anglès |
Document: |
Pòster de congrés |
Matèria: |
Ous ;
Nutrició ;
Aliments |
El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals >
Maria Dolores Baucells >
María Dolores Baucells, contribucions a jornades i congressosContribucions a jornades i congressos >
Pòsters
Registre creat el 2016-11-22, darrera modificació el 2024-05-18