Effect of Natural Antioxidants on the Oxidative Stability of Eggs
Galobart i Cots, Jaume
Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Codony, Rafael

Data: 2002
Resum: Due to the increase in the production of co3 PUFA enriched eggs, prevention of lipid oxidation in such products became more important. Dietary supplementation with alpha-tocopherol has been reported to increase the oxidative stability of animal products (Lauridsen et al. 1997, Cherian et al. 1996).
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: Pòster de congrés
Matèria: Ous ; Nutrició ; Aliments
Publicat a: , 2002



1 p, 1.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, contribucions a jornades i congressos
Contribucions a jornades i congressos > Pòsters

 Registre creat el 2016-11-22, darrera modificació el 2022-07-18



   Favorit i Compartir