The effects of the tryptophan from the food in the emotions
Botia Baños, Lara
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2016
Descripción: 1 pag.
Nota: Pòster
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Treball final de grau ; Text
Materia: Nutrició ; Aliments ; Triptòfan



1 p, 786.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Veterinaria. TFG

 Registro creado el 2016-12-12, última modificación el 2024-05-18



   Favorit i Compartir